Kroner

Tand kroner og kronebehandling med moderne 3D udstyr

Kroner og kronebehandling hos Tandlægehuser Faaborg

Tandlægehuset Faaborg tilbyder kronebehandlinger af højeste kvalitet. Vi vil helst bevare mest muligt af dine egne tænder, men en krone kan være en god løsning og hjælp til en tand, hvis den er meget svag.

Hvis en tand er så svag eller defekt, at det ikke længere er forsvarligt eller muligt at reparere den med plast, er det nødvendigt med en krone. Det kan ske, hvis tanden er rodbehandlet, har en meget stor fyldning, er meget slidt eller har revner.

Kronen vil gøre tanden mere holdbar og skal sikre, at tanden ikke knækker, så du derved risikerer at miste tanden. Kronen bliver sat fast på din tand efter at denne er blevet slebet til.

For det meste laves kronen i porcelæn. Men i enkelte tilfælde kan det være en fordel at lave denne i guld; typisk på kindtænder, som ikke er synlige, når du smiler og som skal være meget tyggestærke.

Med de nyeste porcelænstyper skal der slibes mindre på tænderne.

Vi bruger kun danske tandteknikere, hvilket sikrer os, at vi altid får kroner af den højeste kvalitet.

På klinikken har vi en digital scanner, som sikrer et meget præcist aftryk. Du undgår herved ubehaget med aftryksmateriale i munden. Ved hjælp af scanneren er det desuden muligt at få fremstillet en krone på få timer, når dette er aftalt med vores tekniker på forhånd.

Læs mere om tandkroner her