Ny patient

Tandlægebesøg skal være en optimale behandling og et godt besøg

Ny patient hos Tandlægehuset Faaborg

Velkommen til Tandlægehuset Faaborg. Ikke alle bryder sig om at gå til tandlæge. Men vi bestræber os på, at alle får den optimale behandling og et godt besøg. Ofte hører vi fra kunder, at de oplever en god atmosfære og en høj faglighed, som giver tryghed og en positiv oplevelse. Det er vi glade for at høre. Vi tror på, at vores gode samarbejde og kommunikation med hinanden og kunderne er med til at give os de gode resultater.

Hvis du er på udkig efter behandlere, som udfører alt tandarbejde lige fra en grundig tandrensning til specialbehandlinger, så er du havnet det rette sted. Vi lægger vægt på det funktionelle og det kosmetiske og bestræber os på at tilbyde den behandling, der passer til netop dit behov.

Det første besøg på klinikken
Første gang du kommer hos os, bruger vi ekstra tid på at lære dig og dine tænder at kende.
Du bliver modtaget af en af vore tandlæger eller tandplejer og der vil være god tid til, at vi kan snakke om dine ønsker, forventninger og behov.

Du må meget gerne komme 10 minutter før aftalt tid, så vi kan få registreret alle dine oplysninger i journalsystemet. Du bliver bedt om at udfylde et helbreds- og registreringsskema. Husk at medbringe sygesikringsbevis, samt evt. medicinskema og medicinkort.

Husk også at oplyse os, hvis du er medlem af sygeforsikringen ”Danmark” – så indberetter vi automatisk for dig.

Du vil blive tilbudt automatisk indkald til det regelmæssige eftersyn, hvor du kan vælge mellem telefonopkald, almindelig post og e-mail. Du vil også blive tilbudt en reminder i form af en SMS dagen før din aftale.

Ved tandlægeskift sørger vi for, at journal og røntgenbilleder overføres fra din tidligere tandlæge.

Er der noget, som du ønsker, at vi gør anderledes, skal du blot sige til – så vil vi forsøge at efterkomme dine ønsker.

Book tid
Du har mulighed for at booke en tid til tandeftersyn online.

Hvis du har specielle ønsker eller behov for akut behandling, vil vi anbefale at du enten ringer til klinikken på tlf. 62612173 eller møder op personligt.

Du kan også sende en mail til rec@tlhfaaborg.dk og bede om at blive ringet op.