Tandlægeskræk

Tandlægeskræk og tandbehandling i fuld narkose

Hjælp til tandlægeskræk

En stor del af befolkningen lider af tandlægeskræk også kaldet odontofobi. Mange undlader derfor de regelmæssige tandeftersyn. Dette kan føre til mere omfattende behandlinger end nødvendigt

Hvis du ikke går regelmæssigt til tandlægen, er der stor risiko for, at du får store huller i tænderne og dine tænder bliver løse grundet paradentose. For at undgå cariesangreb og paradentose er det derfor vigtigt at have en god mundhygiejne og få foretaget regelmæssige tandeftersyn. Hvis du er bange for at gå til tandlægen, kan selv små indgreb være en stor udfordring.

Hos Tandlægehuset Faaborg er alle meget bevidste om, at blot det at møde til konsultation kan være en stor overvindelse. Tandlægeskræk findes i mange grader, og der er derfor stor forskel på, hvilken behandling og fremgangsmåde der er mest hensigtsmæssig. Fortæl gerne allerede når du bestiller tid, hvis du har det dårligt med at gå til tandlæge.
Vi råder over en bred vifte af virkemidler, som alle skal gøre det mere behageligt for dig, som patient, at gennemgå behandlingen.

Tandbehandling i fuld narkose
Klinikken har desuden samarbejde med dygtige speciallæger i anæstesi, og kan dermed tilbyde at udføre tandbehandlingen under fuld narkose. Under fuld narkose sover man og mærker intet til tandlægens arbejde.

Lokal bedøvelse
Alle vores patienter bliver forsigtigt men effektivt bedøvet. Vi kan tilbyde computerstyret bedøvelse, som gør det mindre ubehageligt at blive bedøvet.

Læs mere om smertevenlig behandling her